Деловая сеть Кропивницкий
Компании:708
Товары и услуги:12
Статьи и публикации:2
Тендеры и вакансии:1

Дитячі ортопедичні матраци для вашої дитини
Информация может быть не достоверна

Дитячі ортопедичні матраци для вашої дитини
27.07.2017
Як правильно вибрати матрац ортопедичний для ваших дітей

     Тіло дитини постійно росте і формується, тому анатомічно правильна позиція під час сну дуже важлива.            Батьки вимагають, щоб дитина тримала осанку і рівно сиділа, не розуміючи, що неправильний матрац може привести до деформації скелета або болів в спині. Тому вашій дитині потрібно ортопедичний матрац кращої якості, який забезпечить потрібне положення тіла малюка під час сну, - хребет буде прямим, м'язи розслабляться.

Чому не можна передавати матрац "у спадок"

Для кожної дитини потрібно новий матрац. Цього вимагає цілий ряд міркувань :

  • матрац - це предмет індивідуального користування, згідно з правилами гігієни;
  • матрац з часом брудниться, просочується неприємними запахами, в нім можуть з'явитися запорошені кліщі і пліснява;
  • старша дитина напевно активно грала на своєму матраці - стрибав, бігав, перекидався, так що матрац міг втратити частину корисних властивостей.

Який купити дитячий ортопедичний матрац?

      Матрац для дитячого ліжка зобов'язаний бути немарким і стійким до зносу, а також зручним і таким, що правильно підтримує тіло. Він повинен добре вентилюватися. Ідеально купити для дитини ортопедичний матрац високої якості.

Ось деякі з вимог до дитячого ортопедичного матраца:

  • чим молодша дитина, тим жорсткіший треба купувати матрац. Це робиться заради формування у малюка правильної осанки з раннього віку. М'якший матрац можна купити до двох років;
  • найчастіше дітям купують пружинні матраци. Вони бувають двох видів - із залежними пружинами усередині або з незалежними. Матрац на залежних пружинах коштує дешевше, та зате його ортопедичний ефект значно менше. Усі пружини сполучені між собою плетінням, і коли впливають на одну пружину, то в справу включаються і інші. Краще придбати матрац, в якому мінімальний діаметр пружин(стандартний - 10 см). Такий матрац може бути доповнений сталевою рамкою;
  • незалежний блок матрацних пружин надає максимальний комфорт і дозволяє тілу дитини розташуватися на матраці так, як це треба для формування правильної осанки. Цей матрац складається з окремих зачохлених пружинок, сполучених тільки чохлами, так що кожна з них підтримує тіло саме там, де треба. Купіть матрац з малим діаметром пружин(звичайно це 2-3 см) і щільно розташованим. Чим більше пружин в кв.м. блоку, тим дорожче і комфортніше матрац. Плюс цього матраца також в тому, що він не провисає.
  • говорячи про наповнювача безпружинних і пружинних матраців, можна порекомендувати батькам матраци з прошарками з латексу, спанбонда, ватину, морської трави, кокосовоъ койри або гречаного лушпиння.

Для продовження терміну служби купите наматрацник гігієнічний.
Усього вигляду високоякісних дитячих ортопедичних матраців ви зможете набути в нашому інтернет-магазині, і получиит в подарунок доставку додому. Ви можете довірити нам здоров'я своїх дітей!

посмотреть все (2)

Другие статьи и публикации компании:

Все для здорового сну в магазині в Ibud Все для здорового сну в магазині в Ibud
Информация может быть не достоверна
Кращі товари для дому, ортопедичні матраци, ліжка та аксесуари для сну
27.07.2017
Информация о продавце
  • +380 (98) 773-68-52
  • Кропивницкий, вул. Б. Хмельницького 16
Інтернет магазин мебели для дома, широкий ассортимент
×